Blant Norges beste datingsider

en mann som søker en kvinne
Angi alder
forrige steg
Ved å klikke på knappen ovenfor, gir du ditt uttrykkelige samtykke til vår Personvernpolicy, inkludert bruken av profilering for å finne dine matcher og du godtar våre Brukervilkår

Se mulighetene hos oss

På denne datingsiden finner du massevis av singler som alle leter etter en kjæreste. Tusenvis har allerede funnet en partner her inne på denne norske datingsiden, og det er helt sikkert også en til deg. Så kom i gang og opprett en profil i dag, og åpne opp for alle mulighetene på denne datingsiden.

Vær aktiv hos oss

Hva er meningen med datingsider, og hvordan bruker man dem? Og ikke minst, hvor stor datingsuksess har folk med datingsider? Hvis du er singel og egentlig savner en å dele livet med, så er du nødt til å være aktiv ute på markedet. Det kan man jo gjøre på mange forskjellige måter, og en av de aller mest effektive er å være aktiv på en norsk online datingside. Hvis man gjerne vil gå den veien, så er vi en av de aller beste på markedet.

Vi gjør det enkelt for deg

Online dating har nå blitt så utbredt at det innenfor noen befolkningsgrupper faktisk er den mest normale måten å finne en partner på. Når du blir medlem hos oss, så danner vi rammene og muliggjør at du kan søke blant andre single i området ditt. Deretter kan du kontakte dem du synes er de mest interessante. Det ypperste formålet en datingside har er altså å gjøre det så enkelt som mulig for deg å utvelge og kontakte potensielle partnere. Der er vi blant Norges aller beste, og vi gir deg størst mulig sjanse for at du kan oppnå det resultatet du drømmer om.

Velg den riktige siden

Vi får daglig henvendelser fra glade nordmenn som har funnet seg en deilig kjæreste, så det er ingen tvil om at suksessraten er veldig høy. I følge noen undersøkelser finner opp til hvert fjerde par hverandre via online dating i Norge, så det er ingen tvil om at det er fullt mulig. Nettopp derfor er det helt opp til deg hvor store sjansene dine er for suksess. For å komme godt i gang, så skal du for det første velge den riktige datingsiden. For det andre så bør du sørge for å lage en god profil, med en god tekst og et godt bilde av deg selv. Og sist, men ikke minst, så skal du komme deg ut av hiet, og ikke være redd for å skrive med folk du synes ser interessante ut. Husk alltid på å lese den interessantes profil først, slik at du kan rette det du skriver til noe du vet han eller hun er interessert i. Hvis du følger disse simple rådene, så er du godt på vei til å oppnå den suksessen du håper og drømmer om.

Skriv en god profiltekst

Det er utrolig viktig med en god profiltekst. Det er det første inntrykket den andre får av deg, og det er her man finner ut av om man er interessert eller ikke. Så ikke neglisjer teksten i profilen din! Et av flere gode råd er å være spesifikk. Det er for eksempel mange som skriver at de elsker bøker. Det er i og for seg veldig fint, men det er også veldig diffust. Skriv for eksempel heller at du akkurat har lest den siste Erlend Loe-boka, og at du syns den er helt fantastisk. På den måten forteller du hva slags type bøker du liker, i tillegg til at du liker bøker. Dermed slår du to fluer i en smekk, i tillegg til at det sier noe personlig om deg. Det aller beste rådet er at du skal være ærlig i din beskrivelse av deg selv. Du kan gjerne overdrive litt, bare det skjer med humor. Pass likevel på ikke å lage et glansbilde av deg selv. Det aller beste grunnlaget for kjærligheten er tross alt ærlighet, og det blir også så mye enklere for deg selv i siste ende, fordi du ikke behøver å anstrenge deg for å leve opp til noe du egentlig ikke er.

Populære sider