10 tegn på at han er interessert i et forhold

en mann som søker en kvinne
Angi alder
forrige steg
Ved å klikke på knappen ovenfor, gir du ditt uttrykkelige samtykke til vår Personvernpolicy, inkludert bruken av profilering for å finne dine matcher og du godtar våre Brukervilkår

Er han interessert?

Det kan være fantastisk å være forelska. Man er helt i sin egen verden, og tenker mer eller mindre ikke på noe annet. Samtidig kan det være frustrerende hvis man er i tvil om følelsene er gjengjeldt. Her kan du lese videre om noen tegn som viser om han er interessert eller ikke.

Tegn på at han er interessert

For det første, så skal det sies at folk reagerer forskjellig når man er forelska. Reaksjonene henger sammen med hvordan man er som menneske, og derfor kan det være vanskelig å vite om han er like interessert i deg som du er i ham. Kanskje du får massevis av oppmerksomhet fra vedkommende, eller kanskje du hele tiden blir avvist. Her må du huske på at begge deler kan være et uttrykk for en forelskelse. Her er i hvert fall noen tegn på at følelsene dine blir gjengjeldt.

Du får mye oppmerksomhet

Hvis det er noen som gir deg mye oppmerksomhet, så er det fordi vedkommende er interessert i deg. Et typisk tegn på at han liker deg er at han oppsøker deg for å snakke med deg, og spør deg om ting slik at han kan bli bedre kjent med deg.

Du blir avvist

Noen gjør det motsatte av det de tenker og føler. Kort sagt, kan han virke direkte avvisende og kjølig. Det er ikke nødvendigvis et tegn på at han ikke er interessert, men at han kanskje spiller kostbar på grunn av sin egen usikkerhet. Det kan være veldig forvirrende.

Han holder øye med deg

Hvis dere ikke kjenner hverandre så godt, så kan det være grenseoverskridende for den andre å gå bort til deg. Han vil heller kanskje bare nøye seg med å være i nærheten av deg på byen eller jobben, eller hvor enn dere møtes – kanskje du kan merke blikkene hans følge deg rundt i rommet?

Du blir funnet på sosiale medier

På et tidspunkt får kanskje en venneanmodning på Facebook, Snapchat, Instagram osv. Det er nemlig langt mindre farlig enn å oppsøke hverandre i virkeligheten. Så det kan også være et tegn på at han flørter med deg.

Han forsvarer deg

Kanskje han tar deg i forsvar overfor andre, og ofte viser at han er enig med deg. Han argumenterer for hvorfor du har rett, og støtter dine holdninger. Når det er noen som forsvarer deg, så kan du være rimelig sikker på at han liker deg.

Du får komplimenter

Komplimenter er en synlig og ofte litt vanskelig måte å vise sin interesse på. Så hvis han tør å si noe pent om deg foran andre mennesker, så er det gode sjanser for at han er interessert.

Du blir husket

Et tegn på at han er forelsket i deg, er at han husker hva du har sagt. Tenk på når du selv er interessert i noen, og hvor ivrig du selv er etter å få vite så mye som mulig om ham. Når du er interessert i ham, så husker du også tingene bedre – slik er det selvfølgelig også for ham.

Du gjør ham nervøs

Det er normalt å bli nervøs når det er sterke følelser på spill. Hvis han virker litt nervøs i nærheten av deg, så er det ikke et tegn på at han ikke liker deg, og ikke er interessert i deg. Det er nok snarere en helt naturlig årsak til hans nervøsitet, og det er at han er interessert i deg. Kanskje han er på vei til å bli forelsket i deg.

Du merker små tegn

De små tegnene sier ofte det meste, og kan fortelle deg om han er interessert i et forhold eller ikke. Det kan hende at plassen ved siden eller i nærheten av deg som oftest blir tatt av han du liker, eller at blikkene deres ofte møtes ”helt tilfeldig” på tvers av store rom og lokaler, og ikke minst små ”tilfeldige” berøringer. Små tegn viser ofte at han er interessert i deg.

Du kan se det i øynene

Øynene avslører mye. Så se ham dypt inn i øyene, og se grundig etter om følelsene dine blir gjengjeldt. Øynene viser sannheten, uansett hvordan han er eller hva som blir sagt.

Populære sider