Eldre damer som vil ha yngre menn

en mann som søker en kvinne
Angi alder
forrige steg
Ved å klikke på knappen ovenfor, gir du ditt uttrykkelige samtykke til vår Personvernpolicy, inkludert bruken av profilering for å finne dine matcher og du godtar våre Brukervilkår

Yngre menn vil ha modne damer

Det har etterhvert vært offisielt i mange år. Alder betyr ingenting. Tidligere har vitenskapsfolk trodd på den evolusjonære teorien om at menn foretrekker yngre kvinner som kan gi dem flere barn. Slik er det ikke. Nye studier viser at menn egentlig er ganske likeglade med kvinnens alder. Det viktigste er hennes utstråling. Siden alderen ikke betyr så mye lenger, ser vi flere og flere eldre kvinner, såkalte ”cougars”, som dater yngre menn. At par har varierende alder er jo ikke et nytt fenomen, men tendensen viser at flere og flere menn synes det er spennende og utfordrende å date og forføre en moden kvinne.

Modne kvinner vet hva de vil ha

Når de fleste seksuelt eksperimenterende kvinner fyller tretti, har de vært gjennom en hel del elskere. Det gjelder også i alle livets forhold, at jo mer erfaring du har, desto bedre blir du til det. For selv om en ung kvinnes kropp umiddelbart kan være mer attraktiv enn en moden kvinnes, så kan den modne sende deg til himmels i sengen. Hvis du drømmer om å forføre en moden kvinne, så skal du først lære å innse og verdsette hva hun kan tilby. I stedet for kun å fokusere på aldersforskjellen, skal du heller legge fokus på den erfaringen, spesielt den seksuelle erfaringen, som hun kan dele med deg. Glem myten om at en yngre killing er en bedre fangst i forhold til en hunnkatt i full kampdyktighet. Det er en myte som hører til historiebøkene.

Modenhet og selvinnsikt

Det er også andre faktorer enn erfaring i det seksuelle man kan sette pris på når man dater en eldre kvinne. Modenhet og selvinnsikt er ofte noen av de verdiene som eldre kvinner står for. En kvinne med selvtillit har ikke behov for å diskutere kveldens date på dametoalettet, og som yngre mann kan man regne med at du får meningene direkte fra kilden – noe som i seg selv kan være veldig forfriskende.

Vær moden og ung som mann

En annen viktig informasjon som du kan ha in mente når du vil date en moden kvinne, er at intelligens, klasse, åpenhet og selvtillit generelt er elementer som settes høyt i den samlede vurderingen. De fleste modne kvinner har opplevd utallige dater, mange av dem dårlige. Et godt råd til en date med en eldre kvinne er at du sjarmerer, duperer og konverserer som en ordentlig mann. Erfaringen sier at man kan snakke seg til forbløffende resultater hvis konversasjonen er innholdsrik og motiverende, men husk på å ikke virk gammel. Cougars vil fortsatt ha den ungdommelige energien, sammen med det flotte utseende. Det er tross alt en årsak til at eldre damer søker yngre menn.

Oppriktighet og naturlighet er viktig for en cougar

Manerer og overblikk er også ingredienser som den modne kvinnen gjerne vil ha med i blandingen. En ekte gentleman kommer langt hvis han er oppriktig og naturlig. Kvaliteten kan også ligge i fremtoningen, og kvalitetsbevissthet er bare en av de mange kvalitetene som den modne kvinnen besitter.

Bort med skrytepaven

Hun vil heller ikke ha noen skrytepaver. Husk hun har møtt dem alle. Hun vet hva hun vil ha, og hvis du skal ha en sjanse, så skal du innse at hun også kan befinne seg på samme lønnstrinn med samme skatteprosent som deg. Så finn det gutteaktige frem når du dater en moden kvinne, og vær åpen – det er jo der du skiller deg fra alt det andre som hun ellers kan få.

Populære sider