Forelsket i en kollega

en mann som søker en kvinne
Angi alder
forrige steg
Ved å klikke på knappen ovenfor, gir du ditt uttrykkelige samtykke til vår Personvernpolicy, inkludert bruken av profilering for å finne dine matcher og du godtar våre Brukervilkår

Spørsmål til deg

Har du blitt forelska i en kollega? Da bør du stille deg selv disse 5 spørsmålene før du eventuelt tar skrittet videre.

Er det tillatt å date kollegaer på jobben min?

Første skritt er selvfølgelig å finne ut av om det overhodet er tillatt å være sammen med en kollega på arbeidsplassen din. Mange steder er det som utgangspunkt helt greit å være kjærester med en kollega, og noen steder er det fint å date, men så skal man ikke jobbe på samme avdeling. Det er altså veldig forskjellig og opp til politikken på arbeidsplassen om du kan kysse med kollegene dine.

Hvor forelsket er jeg egentlig?

Prøv å kjenn på kroppen hvor forelska du egentlig er i kollegaen din. Føler du deg seksuelt tiltrukket av ham når du merker parfymen hans når han passerer deg på gangen? Er han morsom og hyggelig å være sammen med når dere spiser lunsj? Eller tenker du på ham hele tiden – både på jobben OG hjemme. Før du beslutter deg for å ta sjansen og ta skrittet videre med den du (kanskje) er forelska i, er det en god idé å være fullstendig klar over hva det er du egentlig vil ha. Er det sex? Da kan det bli en veldig morsom firmafest som sannsynligvis deres andre kollegaer også vil snakke om. Er det et kjærlighetsforhold? Så kan du kanskje finne den helt store kjærligheten, men også med et knust hjerte når du ser ham hver eneste dag på jobben. Kanskje er han egentlig bare en god venn som du har ekstra god kjemi med?

Er det verdt det?

Når du stiller deg selv dette spørsmålet, skal du igjen tenke over hvor forelsket du egentlig er i kollegaen din. Er du forelsket eller betatt? Selv om det selvfølgelig kan være vanskelig å vite hvis dere kun har snakket sammen på arbeidsplassen. Men hvis du har en fulltidsjobb, vil det helt sikkert påvirke deg på en annen måte enn hvis du har en deltids- eller studiejobb. På fulltidsjobben ser dere hverandre hver eneste dag, og spiser kanskje også lunsj sammen i pausen. Hvis dere prøver å se om det kan oppstå amoriner i luften rundt dere, og det går, kan dere altså dele massevis av kvalitetstid og interesser på jobben. Men hvis det ikke går, vil dere senere være tvunget til å se hverandre mye. Noe som både kan være kleint og tøft hvis du virkelig har falt for mannen. Det kan være virkelig forferdelig å være ulykkelig forelsket i en kollega. Hvis du bare har en student- eller deltidsjobb, så slipper du heldigvis med å bare se ham noen timer i uka. Det gjør selvfølgelig hele situasjonen litt mindre merkelig og slitsom.

Er jeg bare den neste i rekken?

Hvis han har rykte for å være dameglad, og du vet han har vært sammen med flere av kollegaene dine, skal du overveie om det virkelig er et sjarmerende blikk han sender spesielt til deg, eller om han sender slike blikk til alle de andre også. Du kan selvfølgelig velge å ta skrittet videre selv om ryktet hans tilsier at han er en mann som holder døra åpen for sine kvinnelige kollegaer bare så han kan kikke litt nærmere på bakdelen imens. Men så skal du være forberedt på at han sannsynligvis bare vil ha en han kan kose seg litt med.

Har han kjæreste eller kone?

Hvis han allerede er i et forhold, skal du virkelig tenke deg om grundig. Å være utro med en kollega kan ha store konsekvenser. Hvis du bare syns han er en kjekk og attraktiv mann, bør du ikke gjøre noe mer ut av det. Det kan også hende at du har blitt ordentlig forelsket, og da bør du kanskje fortelle ham det. Det kan jo hende han føler det samme som deg men ikke vil si det fordi han er gift eller har en kjæreste. Hvis han ikke føler det samme som deg, så har du i hvert fall prøvd!

Populære sider